"Tottenham" laimėjo kovą dėl J.Woodgate`o © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygos Londono „%c00052“ klubas laimėjo ilgai besitęsusią kovą dėl vidurio gynėjo Jonathano Woodgate`o (%p02407), kurį įsigijo iš kitos šios šalies „%c00053“ ekipos. Manoma, kad „Tottenham“ už šį gynėją „Boro“ komandai paklojo apie 8 milijonus svarų sterlingų sumą.

28-erių metų futbolininkas šių metų sausio mėnesių transferų lange buvo net trijų klubų akiratyje. Susidomėjimą įsigyti Anglijos rinktinės narį ir prisivilioti jį atgal į komandą išreiškė „%c00046“, o kita ekipa išliko nežinoma.

Vis tik J.Woodgate`as, kuris šiame sezone „Boro“ ekipos gretose pasirodė 16 kartų, nusprendė pasirinkti „Spurs“ klubą. Gynėjas sėkmingai praėjo medicininę apžiūrą ir pasirašė trejų su puse metų sutartį.

Praėjusią vasarą J.Woodgate`as sugrįžo atgal į tėvynę iš Ispanijos grandų Madrido „%c00003“ klubo, kuriame karjera anglui klostėsi labai nesėkmingai. Į Ispanijos sostinės komandą jis atvyko 2004-aisiais metais iš „Newcastle“ ekipos, bet visą karjerą joje jam sužlugdė ilgalaikės traumos.

Nuo pat pirmųjų dienų dabartinis „Tottenham“ ekipos treneris Juande Ramosas, dar vadovaudamas „%c00107“, troško prisivilioti galingai sudėtą vidurio gynėją į savo treniruojamą komandą.

J.Woodgate`as į Londoną atvyko dar dėl to, kad pakeistų kapitoną Ledley Kingą, kuris pastaruoju metu irgi dažnai yra kamuojamas traumų. Anglo debiutas „Spurs“ gretose gali jau įvykti šio trečiadienio 24-ojo Anglijos „Premier“ lygos turo rungtynėse su Liverpulio „%c00051“.