C.Ronaldo: "Komandos draugai visada sukuria progų" © Eurofootball.lt
"Man Utd" klubo žvaigždė %p01877 po pergalingų Anglijos taurės varžybų, kuriose jo atstovaujamas klubas rezultatu 3 – 1 įveikė "Tottenham" ekipą, pareiškė tikįs, jog Mančesterio klubas gali triumfuoti šiame turnyre.

Rungtynėse su "Tottenham" ekipa, portugalas pasižymėjo 2 kartus ir taip padidino savo įvarčių sąskaitą šiame sezone iki 25. "MUTV" duotame interviu, C.Ronaldo išreiškė padėką komandos draugams, kurie dažnai sugeba portugalui sukurti progų pasižymėti.

"Jaučiuosi fantastiškai. Norėčiau padėkoti savo komandos draugams ir kolegoms, kurie šiame sezone man labai daug padėjo. Šis sezonas yra nuostabus, tačiau reikia stengtis, kad situacija neblogėtų.Svarbiausia, jog šiuo metu komanda pirmauja "Premier" lygoje bei, kad patekome į kitą Anglijos taurės etapą",-džiaugėsi 22 metų atakuojantis saugas.

C.Ronaldo rungtynėse su "Tottenham" vieną iš 2 įvarčių įmušė nuo 11 metrų žymos, nors prieš Kalėdas vykusiose rungtynėse su "West Ham" ekipa nesugebėjo realizuoti 11 metrų baudinio.

Vis dėlto, "Man Utd" žvaigždė teigė, jog nejaučia nuoskaudos, dėl tuomet neišnaudotos progos: "Kartais tau pavyksta įmušti, kartais – ne. Privalau galvoti apie dabartį".

"Visuomet pasitikiu savo jėgomis. Praėjusiose rungtynėse įmušiau puikų 11 metrų baudinį, todėl aš ir mano komandos draugai esame laimingi",-užbaigė C.Ronaldo.