"Bolton" siekia išsinuomoti E.Gudjohnseną © Eurofootball.lt
Anglijos "Premier" lygos "Bolton" klubo vyriausiasis treneris Gary Megsonas patvirtino, jog jo vadovaujamas klubas yra pasiruošęs išsinuomuoti islandą Eidurą Gudjohnseną, tačiau pastarasis nelinkęs palikti "Barcelona" ekipą.

Puolėjas šiuo metu atstovauja Ispanijos "Primera" lygos "Barcelona ekipai, į kurią perėjo 2006 metais, palikęs "Chelsea" klubą.

29 metų futbolininkas pastaruoju metu buvo siejamas su grįžimu rungtyniauti į "Premier" lygą, nes "West Ham" ir "Newcastle" klubai buvo išreiškę susidomėjimą E.Gudjohnsenu.

Į kovą dėl šio žaidėjo prisijungė ir "Bolton" klubas, po to, kai G.Megsonas atskleidė turįs vilties išvysti islandą rungtyniaujantį "Reebok" stadione.

"Tokio futbolininko mes ir ieškojome. Tikime, jog E.Gudjohnsenas galėtų padėti klubui pakeisti dabartinę situaciją",-kalbėjo "Bolton" vyriausiasis treneris.

"Kovosime dėl šio žaidėjo iki to momento, kai užsidarys žaidėjų perėjimo langas",-vylėsi G.Megsonas.

Tačiau žaidėjo tėvas Arnoras Gudjohnsenas teigė, jog jo sūnus yra patenkintas Ispanijoje ir nenori išvykti.

"Eiduras niekur nevyks. Tiek jis, tiek jo šeima yra laimingi Barselonoje. Eiduras šį sezoną su klubu norėtų laimėti trofėjų ir viską apmąstys tik vasarą", - sakė A.Gudjohnsenas.

E.Gudjohnsenas jau anksčiau atstovavo "Bolton" ekipai du sezonus, o 2000 metais už 5 milijonus svarų sterlingų buvo parduotas Londono "Chelsea" klubui, kuriame praleido šešis metus.