Italijoje "Napoli" ir "Palermo šventė pergales © Eurofootball.lt
Šeštadienį Italijos stipriausioje lygoje įvyko dvejos 21 turo rungtynės. „Napoli“ kiek netikėtai palaužė „Udinese“ ekipą, o „Palermo“ įveikė „Livorno“ futbolininkus.

„Napoli“ ekipa šventė pergalę namuose rezultatu 3-1 prieš „Udinese“ ekipą, o rungtynių didvyriu tapo Ezequiel Lavezzi, kuris rungtynių pabaigoje įsmeigė du įvarčius į varžovų vartus. Jau pačioje rungtynių pradžioje šeimininkai užspaudė savo varžovus ir išprovokavo „Udinese“ gynėjo Cristiano Zapatos. Afrikietis įsimušė kamuolį į savo vartus. Visgi po penkių minučių svečiai išlygino rezultatą dėką Simone Pepe įvarčio.

Kito įvarčio teko laukti iki 76 minutės. Ezequiel Lavezzi puikiu smūgiu iš 23 metrų nuginklavo varžovų vartininką ir dar kartą išvedė savo komandą į priekį. Dar už minutės argentinietis dar kartą taikliai smūgiavo į vartus, šįkart jau užtikrindamas savo komandai pergalę.

Kitose rungtynėse „Palermo“ namuose minimaliu skirtumu 1-0 palaužė „Livorno“ komandos pasipriešinimą. Pergalingajį įvartį 77 pelnė Fabrizio Miccoli, paleidęs galingą smūgį iš baudos aikštelės prieigų.

Šeštadienio rungtynių rezultatai:

„Napoli“ 3 – 1 „Udinese“
3‘ [1 – 0] Cristian Zapata (į savo vartus)
8‘ [1 – 1] Simone Pepe
74‘ [2 – 1] Ezequiel Lavezzi
75‘ [3 – 1] Ezequiel Lavezzi

36‘ ir 60‘ iš aikštelės pašalinti atitinkamai Paolo Cannavaro („Napoli“) ir Simone Pepe („Udinese“)

„Palermo“ 1 – 0 „Livorno“
77‘ [1 – 0] Fabrizio Miccoli