"Atlantas" po atkaklios kovos nugalėjo "Šiaulius" © Eurofootball.lt
Šeštadienį Palangos žiemos aikštėje draugiškose rungtynėse susitiko dvi iš nedaugelio į užsienį stovyklauti neišvykusių A lygos komandų - Klaipėdos "Atlantas" ir "Šiauliai". Susitikimą rezultatu 4-3 laimėjo klaipėdiečiai.

"Atlanto" ekipa pirmoji išsiveržė į priekį ir nors šiauliečiams du kartus buvo pavykę išlyginti rezultatą, pergalę vis tik iškovojo uostamiesčio klubas.

Nugalėtojų gretose du kartus įmušė praėjusį sezoną "Šilutei" atstovavęs, "Kauno" klubui priklausantis 18 metų Žilvinas Kymantas, po įvartį pelnė Marius Šoblinskas ir komandoje debiutavęs Gvidas Juška.

Pastarasis taip pat priklauso "Kauno" klubui, ir kaip jau skelbė futbolas.lt, greičiausiai šiam sezonui bus paskolintas "Atlantui".

"Šiaulių" komandoje du kartus pasižymėjo saugas Mantas Kuklys, kartą įmušė puolėjas Aleksandras Romašovas.

Stovyklos Palangoje metu šiauliečiai nusprendė nepasirašyti sutarties su ukrainiečiu Vadimu Gostevu, jis išvyko į namus.

"Šiaulių" sudėtis: Šarūnas Jurevičius (Tadas Simaitis); Edvardas Pšelenskis, Deivydas Lunskis, Nauris Bulvitis, Donatas Strockis; Saimonas Burkšaitis (10` Rokas Urbelis), Mantas Kuklys, Gintaras Juodeikis, Aurimas Garuckas (46` Gediminas Čeponkus); Viktor Raskov (46` Aleksandras Romašovas), Vaidas Viktoravičius (60` Gediminas Timinskas)