D.Suazo: "Svarbiausia būti pasirengusiam" © Eurofootball.lt
Milano "Inter" puolėjas Davidas Suazo po dviejų įvarčių į "Livorno" vartus Italijos čempionato rungtynėse džiaugėsi išnaudojęs stratego Roberto Mancini suteiktą progą pasireikšti.

Dėl artėjančių Čempionų lygos kovų į šeštadienį nukeltoje dvikovoje "Inter" įveikė "Livorno" ekipą rezultatu 2-0. Abu įvarčius pirmajame kėlinyje pelnė hondūrietis D.Suazo.

"Esu laimingas,- kalbėjo buvęs "Cagliari" puolėjas. –Nepaisant to, jog sezono pradžioje buvau traumuotas, dabar rungtyniauju puikiai."

"Svarbiausia būti pasirengusiam. Visuomet stengiuosi būti pasirengęs momentui, kai treneris nuspręs išleisti į aikštę. Privalau išmokti laukti",- aiškino žaidėjas.

"Gera komanda yra ta, kuriai sekasi valdyti situaciją. Prieš "Livorno" mums pavyko tai padaryti",- pridūrė D.Suazo.

Tuo tarpu "Inter" treneris Roberto Mancini nepraleido progos atsikirsti žiniasklaidai, kuri pastaruoju metu kritikavo Italijos čempionus dėl to, kad jiems pavykdavo iškovoti taškus dėka palankių teisėjų sprendimų.

"Šį kartą įvarčiai buvo teisėti, tad apie ką rašysite dabar?. Šiandien svarbiausia buvo laimėti, ir dabar galime susitelkti ties Čempionų lyga. Šiame mače daviau pailsėti keliems žaidėjams, bet vis tiek teko išnaudoti daug energijos. Taip žaisdamas D.Suazo suteikia man alternatyvų",- kalbėjo R.Mancini.

Po antrą vietą užimančio "Roma" klubo nesėkmės mače su Turino "Juventus" nugalėtojų titulą ginantį "Inter" nuo artimiausių persekiotojų skiria jau 11 taškų. Antradienį Milano klubas Čempionų lygoje susitiks su anglų "Liverpool".