A.Wengeras: "Aikštė buvo tragiška" © Eurofootball.lt
Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras po gėdingai pralaimėto mačo Mančesteryje priš vietos "Man Utd" vienuolikę kritikavo aikštės "Old Trafford" būklę.

Londono "Arsenal" klubas šeštadienį išvykoje žaidė FA taurės aštuntfinalio mačą ir jį triuškinamai pralaimėjo rezultatu 0-4.
A.Wengeras teigė, jog tokio aukšto lygio ekipos negali žaisti tokiomis sąlygomis.

"Vejos prižiūrėtojams nesisekė taip pat kaip ir mums. Ant normalios dangos būtume žaidę visai kitaip, Mančesterio aikštė yra apgailėtina. Turi komandą, kurios žaidėjai verti po 20-25 milijonų svarų sterlingų ir jie negali normaliai perduoti kamuolio, nes jis šokinėja",- niršo "Arsenal" strategas.

Vis dėlto treneris iš Prancūzijos sutiko, jog juos nugalėjo stipresnė komanda, tačiau teigė neabejojantis, jog artėjančiose Čempionų lygos namų rungtynėse prieš "Milan" ekipą vejos sąlygos bus geros ir londoniečiai įveiks savo varžovus.

"Sunku rasti teigiamų dalykų po tokio pasirodymo. Galima džiaugtis tik tuo, jog žaidėjai negavo traumų. Netgi prieš mūsų žaidėjo pašalinimą neatrodė, jog galime laimėti. Rungtynės Mančesteryje buvo sunkios, be to, mes nebuvome fiziškai tinkamai pasiruošę. Šiuo metu mes nedemonstruojame savo geriausio žaidimo. Privalome tučtuojau pradėti žaisti gerai, nes trečiadienį mūsų laukia svarbios rungtynės su "Milan". Prieš juos turime parodyti geriausią savo žaidimą.",- sakė A.Wengeras.