J.Laporta: "Kova Ispanijoje atgijo" © Eurofootball.lt
"Barcelona" futbolo klubo prezidentas Joanas Laporta pastarosiomis dienomis yra optimistiškai nusiteikęs, nes jo klubas išvykoje nugalėjo "Zaragoza" vienuolikę, bei sumažino atsilikimą nuo "Liga" čempionato lyderių sostinės Real" klubo iki 5 taškų.

Po 2-1 laimėto mačo švytintis J.Laporta teigė, jog kova dėl pirmos Ispanijos čempionato "Liga" vietos tebevyksta.

"Kova dėl "Liga" tebesitęsia. Mes sąžiningai laimėjome ir apskritai mūsų kelionė į Saragosą buvo vertinga, nes sumažinome atsilikimą nuo "Real". Vis dėlto dar turime daug padaryti",- džiugiai kalbėjo "Barcelona" vadas.

Minėtame mače buvo skirti du 11 metrų baudiniai po gana švelnių pražangų. "Zaragoza" nerealizavo savo 11 metrų baudinio, o "Barcelona" žaidėjas Ronaldinho rungtynių pabaigoje tiksliai smūgiavo nuo 11 metrų žymos ir išplėšė pergalę savo komandai.

"Niekada negalvoju apie teisėjus, jų darbas labai komplikuotas. Thierry Henry pelnė nuostabų įvartį, o Ronaldinho realizavo lemtingą 11 metrų baudinį. Aš visiškai juo pasitikiu. Mes turime išnaudoti tokias progas ir mažinti atsilikimą nuo "Real"",- optimistiškai į ateitį žvelgė J.Laporta.

Šeštadienį įvykęs mačas buvo pirmasis šį sezoną, kai "Barcelona" iškovoja pergalę išvykoje stebint klubo prezidentui J.Laportai. Prieš tai J.Laporta stebėjo lygiosiomis pasibaigųsį Barselonos derbio mačą su "Espanyol" vienuolike.