L.Diarra tikisi kada nors grįžti į "Chelsea" © Eurofootball.lt
Anglijos čempionate aštuntą vietą užimančiai "Portsmouth" ekipai atstovaujantis saugas %p04696 užsiminė norįs kada nors sugrįžti rungtyniauti į savo buvusį Londono "Chelsea" klubą.

L.Diarra šių metų sausį persikėlė į "Portsmouth" ekipą už 5,5 milijonus svarų sterlingų iš "Arsenal" klubo. Anksčiau L.Diarra du metus rungtyniavo kitame Londono klube "Chelsea".

Prancūzijos nacionalinės rinktinės saugas teigė tikįs kitąmet su "Portsmouth" klubu rungtyniauti Europoje, tačiau taip pat neatmeta galimybės vieną dieną papildyti Anglijos vicečempionų gretas.

"Šiuo metu "Portsmouth" pajėgumas skiriasi nuo tokių grandų kaip "Arsenal" ar "Chelsea", todėl mūsų komandos tikslai yra visai kitokie. Tikimės, jog mums pavyks iškovoti teisę kitąmet rungtyniauti Europoje",- išreiškė viltį L.Diarra.

"Komandos pajėgumas man tikrai nėra problema. Žinoma, tikiuosi vieną dieną grįžti į "Chelsea", tačiau šiuo metu apie tai negalvoju", - teigė prancūzas.

Kalbėdamas apie "Arsenal" klubo palikimo priežastis, saugas pareiškė, jog vienintelis Londono ekipos palikimo motyvas buvo noras rungtyniauti startinėje komandos sudetyje: "Tikrai nieko blogo negaliu pasakyti apie "Arsenal" ar Arsene`ą Wengerą, tiesiog norėjau daugiau rungtyniauti".

"Žinau, jog "Arsenal" strategas norėjo ir toliau matyti mane savo komandoje, tačiau aš palikau Londono klubą, nes man yra labai sunku sėdėti ant atsarginių žaidėjų suolelio. Aš privalau rungtyniauti kiekvieną savaitę, ne tik retkarčiais gauti 20 minučių žaidybinio laiko",-kalbėjo 22 metų saugas.

"Man nėra 18 ar 19 metų, štai kodėl dabar atstovauju "Portsmouth" klubui, suteikiančiam galimybę man nuolat rungtyniauti",- užbaigė L.Diarra.