R.Volleris: "Vokietijos futbolas atsigauna" © Eurofootball.lt
Buvęs Vokietijos nacionalinės rinktinės treneris ir dabartinis Leverkuzeno "Bayer" sporto direktorius Rudi Völleris pareiškė tikintis, jog Vokietijos klubinis futbolas vėl yra pasiruošęs būti stipria Europos futbolo jėga.

"Pirmos UEFA taurės atkrintamųjų varžybų rungtynės parodė, jog kiekviena vokiečių komanda turi galimybių pasiekti gerą rezultatą. Net jeigu nei viena iš penkių "Bundesligos" komandų nepasieks aukštų rezultatų šiose varžybose, manau, jog Vokietijos futbolas paskelbė savo sugrįžimą į Europos stipriausiųjų gretas. Kalbos, jog Vokietija praras trečią komandą Čempionų lygoje dabar yra pritildytos. Visada sakiau, jog tai tik perdėtos kalbos",- teigė R.Völleris.

Vokietijos nacionalinis čempionatas "Bundesliga" išlieka penktas Europos nacionalinis čempionatas pagal UEFA kvalifikaciją. Jis atsilieka nuo Ispanijos, Anglijos, Italijos ir Prancūzijos nacionalinių čempionatų.

"Nesiruošiame dar žemiau nusileisti ir šį sezoną mes netgi galime aplenkti Prancūzijos lygą bei atsidurti ketvirtoje vietoje",- pridėjo buvęs garsus futbolininkas ir Vokietijos nacionalinės rinktinės strategas.

Pirmame UEFA taurės atkrintamųjų varžybų rate kovoja penkios Vokietijos "Bundesligos" komandos - tai Miuncheno "Bayern", Leverkuzeno "Bayer", "Hamburger", Brėmeno "Werder" ir "Nürnberg".