P.Ferreira pratęsė sutartį su "Chelsea" © Eurofootball.lt
Portugalijos nacionalinės rinktinės ir Anglijos „Premier“ lygos vicečempiono sostinės Londono „%c00042“ klubo gynėjas %p02529 su komanda pasirašė naują penkerių metų sutartį ir taip susiejo savo ateitį su „mėlyniaisiais“.

29-erių metų dešiniojo krašto gynėjo pozicijoje rungtyniaujantis futbolininkas į „Chelsea“ ekipą persikėlė 2004-aisiais metais iš Portugalijos „%c00109“ vienuolikės už 13.25 milijonų svarų sterlingų sumą ir nuo to laiko sužaidė 130 mačų „mėlynųjų“ gretose.

„Esu patenkintas, kad susiejau savo ilgą ateitį su „Chelsea“ klubu, - oficialiai ekipos svetainei sakė P.Ferreira. – Fanai čia mane puikiai priėmė ir žaisdamas futbolą Londono jaučiuosi labai gerai. Patyrėme daug šlovės minučių ir tikiuosi, kad per ateinančius metus mus lydės ta pati sėkmė“.

Portugalijos rinktinės narys, kuris 2004 metais su buvusiu „Chelsea“ treneriu „Porto“ klube laimėjo UEFA Čempionų Lygos trofėjų, perėjęs į Anglijos sostinės ekipą rungtyniavo tiek kairiojo krašto gynėju, tiek vidurio gynėjo pozicijose.

Vasarą „Chelsea“ klubui į komandą iš „%c00006“ ekipos pavykus prisivilioti gynėją iš Brazilijos Juliano Belletti (%p00746), portugalui tapo vis sunkiau išsikovoti vietą startinėje sudėtyje, todėl šį sezoną jis tesužaidė tik 18 rungtynių.