Krepšinio žvaigždė investuoti į "Tottenham" neketina © Eurofootball.lt
Krepšinio superžvaigždė Steve`as Nashas neneigė pastoviai bendraujantis su Anglijos "Premier" lygos "%c00052" klubo vadovu Danieliu Levy bei direktoriumi Damienu Comolli, tačiau nesiruošia įsitraukti į Londono klubo valdymą.

Kiek anksčiau kanadietis buvo prasitaręs žurnalistams, jog yra didelis "Tottenham" gerbėjas bei turįs svajonę kada nors investuoti į klubą pinigų.

"Šiuo metu aš tiesiog palaikau santykius su D.Levy ir D.Comolli, tačiau mes nekalbame apie mano galimą įsitraukimą į klubo valdymo reikalus. Šie žmonės supranta, koks man svarbus yra "Tottenham", bet mes bendraujame kaip draugai, o ne verslo partneriai",- savaitraščiui "The Guardian" teigė kanadietis.

"Darbas Londono ekipoje yra svarbus mano ateities tikslas ir tikiuosi baigęs krepšininko karjerą įgyvendinti šią svajonę",-pridūrė S.Nashas.

"Suns" komandai atstovaujantis krepšininkas taip pat patikino, jog jo požiūris į futbolą skiriasi nuo kitų amerikiečių, tokių kaip Randy Lernerio, investavusio į "Aston Villa", Malcolmo Glazerio - "Man Utd" bei George`o Giletto ir Tomo Hickso - "Liverpool".

"Pinigų uždirbimas man tikrai nėra svarbus dalykas. Buvau "Tottenham" sirgaliu visą savo gyvenimą. Netgi mano tėvai yra iš Šiaurės Londono. Taigi aš tiesiog noriu matyti sėkmingą komandos žaidimą. Jei galiu prie to prisidėti - nuostabu",-užbaigė S.Nashas.