Jaunas puolėjas - Londono klubų akiratyje © Eurofootball.lt
Ketvirtosios pagal pajėgumą Anglijos lygos "Stockport" klubo puolėju Tommy`u Rowe`u domisi jau dvi "Premier" lygos ekipos – čempionate pirmaujanti Londono "%c00041" bei to paties miesto "%c00052".

Perspektyvus 19 metų futbolininkas šį sezoną prasibrovė į startinę "Stockport" komandos sudėtį bei demonstruoja puikią sportinę formą.

Pastarosios komandos vyriausiasis treneris Jimas Gannonas patikino esąs nenustebęs tokiu Anglijos gigantų susidomėjimu, bet gyrė savo auklėtinį.

"Tommy yra įvairiapusiškas žaidėjas. Be to, fiziškai jis yra toks pat galingas kaip ir kiti "Premier" lygos žaidėjai",- kalbėjo strategas.

"Šio puolėjo technika yra iš ties stulbinanti. Jei kalbėtume apie jo taktinius sugebėjimus, reikėtų pasakyti, jog jam dar reikėtų šio bei to išmokti. Nepaisant to, T.Rowe`o laukia nuostabi ateitis",-teigė J.Gannonas.

Perspektyvusis puolėjas praėjusią savaitę varžybose su Rotherham "United" ekipa pasižymėjo pelnydamas tris įvarčius ir taip padėti savo klubui švęsti pergalę rezultatu 4 – 1.