L.Spalletti: "Negalime užmigti ant laurų" © Eurofootball.lt
"Roma" vyriausiasis treneris Luciano Spalletti po pergalės pirmajame UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio mače prieš Madrido "Real" teigė, jog švęsti - dar per anksti.

Amžinojo miesto futbolininkai 'karališkąjį' klubą, kuris po Raulio įvarčio pirmavo, palaužė kukliu rezultatu 2-1.

"Be abejo, mes pademonstravome brandą ir įrodėme, jog pasimokėme iš praeities klaidų",- sakė L.Spalleti. - Labai sunku žaisti, kai prieš tokią komandą kaip "Real" praleidi ankstyvą įvartį, nes paskui jie gali pasipilti kaip iš gausybės rago."

Į tikslų Raulio smūgį 8 minutę "Roma" atsakė Davido Pizzaro ir Amantino Mancini įvarčiais.

"Buvome kantrūs, laukėme tinkamo momento ir žaidėme savo žaidimą. Rungtynės buvo atviros, tačiau manau, jog nusipelnėme pergalės.

"Ispanijoje mūsų laukia visai kitas mačas, kurį, norint žengti tolyn, reikės sužaisti puikiai. Negalime užmigti ant laurų",- kalbėjo treneris.

Tuo tarpu "Real" strategas Berndas Schusteris žurnalistams išsakė kardinaliai priešingą nuomonę.

"Negalime būti patenkinti rezultatu, nes buvome verti daugiau",- tvirtino specialistas iš Vokietijos. - Tačiau tai Čempionų lyga, todėl turėsime antrąjį šansą atsakomajame mače.

"Įvartis, kurį įmušėme, suteikia mums galimybę pasitikėti jėga, kurią mums gimtajame stadione suteiks kaip visuomet aistringi gerbėjai."

Ir pridūrė: "Nesu nusivylęs nei "Real", nei "Roma" žaidimu. Mūsų varžovai naudoja itališką žaidimo stilių, bet tai nedraudžiama, todėl privalome gerbti jų filosofiją."