Ispanijai ir Italijai prijaučiantis K.Benzema į Angliją nesiveržia © Eurofootball.lt
"Lyon“ puolėjas Karemas Benzema (%p03842) pareiškė, jog palikęs gimtąją Prancūziją labiausiai norėtų tęsti karjerą Italijoje arba Ispanijoje, nepaisant to, kad dėmesį jam jau kurį laiką rodo Anglijos čempionas „%c00040“.

Šios savaitės pradžioje 'raudonųjų velnių' strategas Seras Aleksas Fergusonas patvirtino, jog žavisi ne tik minėtu puolėju, tačiau ir kitu "Lyon" talentu Hatemu Ben Arfa. Vis dėlto K.Benzema teigė, jog jis nemato savo ateities Anglijos čempionate.

"Man patinka ispanų ir italų pirmenybės. "Premier" lyga manęs netraukia, nors ten yra daug puikių komandų“,- svarstė Prancūzijos rinktinės puolėjas.

„Anglijos čempionato žaidimo stilius manęs nežavi. Mėgstu ispanų "La Liga", nes ten žaidžiamas gražus futbolas. Šią akimirką man priimtiniausia, ko gero, yra "Barcelona" komanda, nes jos žaidimas pagrįstas trumpais perdavimais.

"Barselonos klubas leidžia pasireikšti jauniems žaidėjams ir tai jiems padeda tobulėti, nes atsiranda galimybė rungtyniauti su aukščiausio lygio futbolininkais",- kalbėjo „Lyon“ lyderis.

„Turiu pripažinti, jog man patinka ir Madrido "Real", net jei šioje ekipoje ir daugiau dėmesio skiriama gynybai nei puolimui. Italijoje futbolas yra kietesnis ir labiau pagrįstas taktika. Ten sunkiau išskirti save, tačiau šią lygą taip pat laikau labai gera.",- atviravo K.Benzema.