T.Rocchi liks "Lazio" iki karjeros pabaigos © Eurofootball.lt
Italijos „Serie A“ lygos Romos „%c00019“ klubo puolėjas %p01678 galiausiai padėjo galą mėnesį trukusioms spekuliacijoms apie jo tolimesnę ateitį ir pasirašydamas naują sutartį įsipareigojo likti „šviesiai mėlynųjų“ ekipoje.

Gimęs Venecijoje 30-ies metų futbolininkas sužibėjo „Lazio“ klube per paskutinius du sezonus komandoje pasižymėjęs 16 kartų ir išsikovojęs pakvietimą į Italijos rinktinę. Šiame sezone T.Rocchi spėjo varžovų vartininkus nubausti jau 8 sykius.

Romos klubas troško savo sudėtyje išsaugoti vieną komandos lyderių, šį sezoną neretai buvusiu ekipos kapitonu, ir pasiūlė jam naują kontraktą.

Po ilgų derybų puolėjas, kurio ankstesnioji sutartis turėjo pasibaigti 2009-aisiais metais, dabar sutiko likti „Lazio“ net iki 2013 metų. Manoma, kad pagal naują sutartį „Lazio“ puolėjas, kuriam tuomet būtų jau 36-eri metai, kas sezoną uždirbs po vieną 1.5 milijonų eurų sumą.

„Esu labai patenkintas, kad radome bendrą susitarimą ir aš liksiu „Lazio“ ateinančius penkerius metus, o tai reiškia, iki tol, kol nebaigsiu savo karjeros, - kalbėjo T.Rocchi. – Būtent šito aš visada norėjau ir esu laimingas, kad buvau kantrus ir išlaukiau šio momento. Norėčiau padėkoti visiems fanams, kurie palaiko mane ir suteikia man jėgų judėti pirmyn“.