A.Wengeras: "Neišnaudojome susikurtų progų" © Eurofootball.lt
Londono "%c00041" vyriausiasis treneris Arsene'as Wengeras po namie pasiektų lygiųjų 0-0 pirmajame UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio mače su "%c00062" neslėpė apmaudo, kad jo komandai nepavyko išnaudoti nei vienos iš gausybės susikurtų progų įmušti.

Paskutinę minutę po puolėjo Emmanuelio Adebayoro smūgio galva kamuolys atsimušė į skersinį, o dar kiek anksčiau 'kanonieriams' pritrūkdavo šaltakraujiškumo lemiamu atakų stadijų metu.

"Nepasinaudojome tuo, kad sukūrėme labai daug progų",- pripažino A.Wengeras. - Prie varžovų vartų skubėjome ir žaidėme truputį nervingai.

"Milano komandos gynybą sudaro patyrę futbolininkai, tačiau mes pasirodėme tikrai gerai. Gaila, kad nepavyko pasižymėti, nes kitą vakarą būtume pelnę du ar tris įvarčius."

Ir pridūrė: "Pozityvu tai, jog didžiąją rungtynių dalį spaudėme varžovus ir nepraleidome įvarčio namie."

Tiesa, prancūzas nerimavo dėl aikštės būklės "San Siro" stadione, kuriame vyks atsakomosios rungtynės.

"Deja, savo vejos persikelti į Milaną negalime. Aikštės kokybė ten nebus tokia, kaip čia, bet tikiuosi, jog tai rungtynėms nepakenks.

"Jie bus favoritai, bet mes galime su tuo susitaikyti",- tikino treneris.

Tuo tarpu "Milan" strategas Carlo Ancelotti neslėpė, jog liko patenkintas tuo, ką pavyko pasiekti Londone.

"Rezultatas 0-0 yra geras. Be abejo, jaustis labai patogiai negalime, bet žaidėme neblogai. Laukia sunkios atsakomosios rungtynės, tačiau tikime, kad galime žengti į ketvirtfinalį",- svarstė italas.

Specialistas taip pat paaiškino savo sprendimą leisti atakos smaigalyje žaisti jaunajam brazilui A.Pato.

"Norėjome, kad mūsų puolimo tempas būtų didelis, todėl startinėje sudėtyje leidome pasirodyti A.Pato. Jis mums suteikė daugiau galimybių prie varžovų vartų",- sakė C.Ancelotti.