G.Strachanas: "Nesilažinčiau, kad pateksim į ketvirtfinalį" © Eurofootball.lt
Glazgo "%c00119" vyriausiasis treneris Gordonas Strachanas pagrindine pralaimėjimo Čempionų lygos aštuntfinalyje "%c00006" klubui priežastimi įvardijo įspūdingą katalonų ekipos žaidimą perduodant kamuolį.

Strategas taip pat tikino esąs nusivylęs, kad jo futbolininkai rezultatu 2-3 pralaimėtame mače neįvykdė trenerių štabo iškeltų užduočių.

"Turėjome specifinį planą ir rungtynės buvo įdomios tol, kol jo laikėmės",- kalbėjo G.Strachanas. - Padarėme vaikiškų klaidų ir turėjome gainiotis kamuolį, o tai mus nuvargino.

"Norėdami pasiekti geriausių klubų lygį taip pat turime kur kas geriau perdavinėti kamuolį - taip, kaip tai darė "Barcelona". Būtent šis žaidimo elementas atneša pergales."

Ispanų pranašumą pripažinęs strategas realistiškai vertino "Celtic" galimybes patekti į kitą etapą.

"Nesilažinčiau iš savo namo, kad žengsime į ketvirtfinalį. Tam, kad jį įsigyčiau, man prireikė 35 metų",- šmaikštavo G.Strachanas. - Nepaisant to, vyksime ten ir kovosime."

Tuo tarpu "Barcelona" vyriausiojo trenerio Franko Rijkaardo asistentas Johanas Neeskensas liko patenkintas komandos žaidimu ir gyrė kritikos strėlių badomą Ronaldinho.

"Esame labai patenkinti ir pergale, ir tuo, kaip ją pasiekėme",- sakė olandas. - Laimėti bei pelnyti tris įvarčius šiame stadione nėra lengva.

"Ronaldinho žaidė labai gerai, kaip ir rungtynėse su "Zaragoza". Esame patenkinti jo progresu, nes pasirodymas buvo tikrai aukšto lygio",- svarstė J.Neeskensas, pridūręs, jog šis rezultatas dar negarantuoja vietos ketvirtfinalyje.