"Inter" iki sezono pabaigos versis be I.Cordoba © Eurofootball.lt
Italijos „Serie A“ lygos čempionate pirmaujantis, bet traumų kamuojamas Milano „%c00037“ klubas patyrė dar vieną skaudų smūgį – gynėjas Ivanas Cordoba (%p01364) rungtynėse su „%c00045“ susižeidė kelio raiščius ir šiame sezone daugiau nebežais.

31-erių metų Kolumbijos nacionalinės rinktinės vidurio gynėjas antradienio 2-0 pralaimėtose UEFA Čempionų Lygos rungtynėse Anglijos „Premier“ lygos „Liverpool“ klubui 75-ąją minutę su neštuvais buvo išneštas iš aikštės.

I.Cordobai buvo atlikti išsamesni tyrimai, kurie neparodė nieko gero. Legionieriaus iš Kolumbijos kairiajame kelyje plyšo priekiniai kryžminiai raiščiai ir kelių valandų bėgyje jam turėtų būti atlikta operacija.

Lygiai tokią pačią traumą yra gavęs ir jo komandos draugas, argentinietis Walteris Samuelis (%p01780), kurią buvęs „%c00028“ ir Madrido „%c00003“ ekipos žaidėjas patyrė Milano derbyje bei iš rikiuotės iškrito iki sezono pabaigos.

Vyriausiajam komandos treneriui Roberto Mancini pribloškė tokios žinios apie savo auklėtinį, kuriam sezonas jau baigėsi anksčiau laiko. Dabar strategas gynyboje galės verstis tik Cristianu Chivu (%p01782) bei Nicolasu Burdisso (%p02965), kuriem teks visą naštą temptis ant savų pečių.

Vis tik dar nėra nustatytas tikslus laikotarpis, kiek negalės rungtyniauti I.Cordoba, bet viliamasi, jog jam pavyks pasveikti ir sugrįžti į ekipą pačioje sezono pabaigoje. Vis dėlto manoma, kad dar vienam pagrindiniam „Inter“ klubo žaidėjui čempionatas pasibaigė.