"Inter" prezidentas M.Moratti: į "Liverpool" vartus galime įmušti 15 įvarčių © Eurofootball.lt
Milano "%c00037" prezidentas Massimo Moratti sensacingai pareiškė, jog jo komanda atsakomajame UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio mače gali "%c00045" vartininką nuginkluoti penkiolika kartų.

"Nerazzurri" pirmąją dvikovą Anglijoje pralaimėjo rezultatu 2-0 ir smarkiai susikomplikavo galimybes prasimušti į ketvirtfinalį, tačiau, klubo vadovo teigimu, Rafaelio Benitezo auklėtiniai džiaugtis ankstyva sėkme neturėtų.

"Dar nežaidėme antrųjų rungtynių, kurios vyks mums kur kas priimtinesnėje aplinkoje, "San Siro" stadione",- sakė M.Moratti.

"Jei žiūrovai bus tokie, kokių aš tikiuosi, "Liverpool" laukia labai sunkus mačas. Turėsime 90 minučių ir, jei tik norėsime, galėsime įmušti 15 įvarčių."

M.Moratti taip pat nepeikė keleto "Inter" sirgalių, kurie Liverpulio oro uoste, o vėliau ir Milane užsipuolė Italijos čempionų strategą Roberto Mancini.

"Tai tie patys žmonės, kurie kiek anksčiau dainavo strategą palaikančias dainas",- kalbėjo prezidentas. - Tikiuosi, mačo metu jie prie to sugrįš, nes tuomet reikės būti vieningiems. Jaustis nelaimingiems ar nepatenkintiems yra normalu, o juk tai buvo pirmas kartas.

"Turime didžiuotis, kad esame "Inter" klubas, geresnis nei visi kiti."