"Hearts" sutinka parduoti A.Veličką Norvegijos klubui? © Eurofootball.lt
Škotijos spaudos teigimu, šalies „Premier“ lygoje buksuojantis sostinės Edinburgo „%c00219“ klubas yra pasiruošęs parduoti rezultatyviausią savo žaidėją, Lietuvos nacionalinės rinktinės puolėją Andrių Veličką.

Pranešama, jog „Hearts“ klubas priėmė Norvegijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančios Stavangero „Viking“ ekipos pateiktą 1 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už lietuvį.

Žaidėjui su „Viking“ klubu belieka tik susitarti dėl asmeninių kontrakto sąlygų, ir jis tai turėtų spėti padaryti iki balandžio 1-osios dienos, kadangi būtent tada Norvegijoje užsidarys perėjimų langas.

Vis dėlto „Hearts“ atstovas spaudai plačiau informacijos nekomentuoja ir tikina, kad %p02641 vis dar yra Edinburgo komandos narys.

Buvęs Kauno FBK „%c00030“ klubo atakų lyderis A.Velička į Škotiją atsikraustė 2006-ųjų metų rugpjūčio mėnesį ir netrukus įsitvirtino pagrindinėje „Hearts“ sudėtyje. Šiame sezone jis jau spėjo pasižymėti 14 kartų.

Praėjusį sezoną 28-erių metų legionierius iš Lietuvos taip pat buvo rezultatyviausias „širdžių“ komandos futbolininkas, į savo sąskaitą įsirašęs 12 tikslių smūgių.