R.Benitezas: rotacija komandoje mažės © Eurofootball.lt
"%c00045" strategas Rafaelis Benitezas pripažino, jog artėjant lemiamiems sezono mačams plačiai išdiskutuota futbolininkų rotacija komandoje tikrai sumažės.

Specialistas iš Ispanijos buvo kritikuotas ekspertų, jog per dažnai ir pernelyg kardinaliai keičia ekipos startinę sudėtį, motyvuodamas tai noru išlaikyti žaidėjus 'šviežius' ir išvengti traumų.

Tačiau savaitgalio Anglijos "Premier" lygos mače su "Middlesbrough" vienuolikėje, lyginant su savaitės vidurio dvikova prieš Milano "Inter", pasikeitė tik vienas žaidėjas - vietoje dėl geltonų kortelių diskvalifikuoto Jamie Carragherio rungtyniavo Alvaro Arbeloa. Anot R.Benitezo, tokios tendencijos turėtų išlikti ir ateityje.

"Manau taip, rotacija sumažės",- kalbėjo ispanas. - Viskas priklausys nuo pačių futbolininkų, tačiau dalis jų dabar turėtų rungtyniauti daugiau."

Ambicijų pakovoti dėl Anglijos čempionų titulo prieš sezoną neslėpusi Liverpulio ekipa sirgalių lūkesčių nepateisino ir šiuo metu praktiškai kovoja su aršiausiu savo varžovu to paties miesto "Everton" klubu tik dėl ketvirtosios vietos.

Šiuo metu 'mėlynieji', surinkę 50 taškų, lenkia "Liverpool", kurio sąskaitoje - trimis mažiau bei rungtynės atsargoje.

"Everton" dabar pasitiki savo jėgomis, be to, pasiekė gražią pergalę pirmadienį prieš "Man City",- pripažino R.Benitezas. - "Portsmouth", "Aston Villa", "Everton", "Man City" ir mes - visi kovojame dėl ketvirtosios vietos.

"Nežinau, ar tai tęsis iki pat paskutinio turo, bet tikrai daug ką lems artimiausi trys mačai."