C.Pizarro norėtų grįžti į Vokietiją © Eurofootball.lt
Londono „%c00042“ puolėjas %p00032 yra pasirengęs palikti Anglijos ekipą ir norėtų grįžti rungtyniauti į Vokietiją.

Įsigyti 29 metų futbolininką, retai bepatenkantį į ‚mėlynųjų‘ startinę sudėtį, norėtų Bremeno „%c00016“ komanda, kurioje jis rungtyniavo 1999 – 2001 metais ir per 56 rungtynes pelnė 29 įvarčius. Teigiama, jog „Chelsea“ klubas už jį tikisi gauti apie 3 milijonų eurų kompensaciją.

„Manau, jog Claudio yra įdomus žaidėjas. Tai, jog greitai jam sukaks 30 metų, mums ne problema. Neperkame vien jaunų žaidėjų“,- kalbėjo „Werder“ strategas Klausas Allofsas.

„Werder“ domėjosi galimybe įsigyti futbolininką ir praėjusiais metais, kai tapo aišku, kad C.Pizarro paliks „Bayern“, tačiau tuomet puolėjas neatsispyrė „Chelsea“ pasiūlymui.

Pagrindiniu barjeru įsigyjant žaidėją Bremeno ekipai taptų finansiniai dalykai, kadangi anksčiau rungtyniaudamas Miuncheno „Bayern“ klube jis per metus uždirbdavo apie 4 milijonus eurų, o ir „Chelsea“ komanda jam moka ne skatikus.

„Problema galėtų būti finansai, tačiau juk nebus blogiau jei pasiteirausime“,- pridūrė treneris.

Neatmetama galimybė, jog puolėjas persikels ir į kitą Anglijos ekipą ar Ispaniją.

Verta pažymėti, jog artimoje ateityje C.Pizarro neatstovaus nacionalinei Peru rinktinei, kadangi šalies futbolo federacija suspendavo jį 18 mėnesių.