Prie "Chelsea" vairo gali stoti D.Deschampsas © Eurofootball.lt
Buvęs Turino "Juventus" strategas Didier Deschampsas pareiškė, jog yra tarp pagrindinių kandidatų tapti naujuoju Londono "%c00042" vyriausiuoju treneriu.

39 metų specialistas, kadaise pats žaidęs Anglijos ekipoje, anksčiau yra dirbęs "Monaco" komandoje, su kuria pasiekė UEFA Čempionų lygos finalą, bei "Juventus" klube, kurį sugrąžino į aukščiausiąjį Italijos divizioną.

"Yra trys ar keturi pretendentai ir aš - vienas iš jų,- tikina prancūzas. - Pripažinsiu - atmesti "Chelsea" pasiūlymą būtų sunku."

Kiek anksčiau Roberto Mancini ir Guuso Hiddinko atstovai pareiškė, jog jų klientai Londono klubo tikrai netreniruos, todėl dabar žiniasklaidoje dažniausiai galima sutikti Sveno Gorano Erikssono, Michaelio Laudrupo, Franko Rijkaardo ir Marko Hugheso pavardes.

"Noriu grįžti prie darbo. Man reikėjo pertraukos, bet dabar jaučiu, kad vėl galiu daug pasiekti,- dėstė D.Deschampsas.

"Prasimušti trenerio darbe nėra lengva, nes ne visuomet pasitaiko progų, bet dabar "Chelsea" ieško naujo stratego. Tai, kad esu tarp kandidatų, glosto savimeilę."

Ir pridūrė: "Trenerį jie atleido ne dėl rezultatų, o dėl noro žaisti akiai gražesnį atakuojantį futbolą ir aš esu tam pasiruošęs."