Scolari: "Nesu piktas, tačiau nusivylęs" © Eurofootball.lt
Londono "%c00042" ekipos strategas Luizas Felipe Scolari po gan netikėto pralaimėjimo Anglijos Lygos taurės turnyre namuose prieš "%c00363" teigė, jog nėra piktas, tačiau nusivylęs žaidėjų nusiteikimu.

Treneris leido pailsėti pagrindiniams ekipoms žaidėjams, tai Frankui Lampardui, Johnui Terry, Jose Bosingwai, Nicole Anelka bei Johnui Obi Mikeliui.

"Leidau pailsėti kai kuriems žaidėjams, nes jiems reikia poilsio. Juk jie ne robotai ir negali žaisti daugybės mačų iš eilės. Tačiau nemanau, kad jų nebuvimas turi būti mūsų pasiteisinimas dėl pralaimėjimo."

"Nesu labai piktas, tačiau esu nusivylęs, jog komanda nenusiteikė rimtai kovai. Visgi suprantu, jog jie stengėsi, tačiau nepavyko to įrodyti laimint rungtynes."

"11 metrų baudiniai yra loterija, tad ją gali pralaimėti kiekvienas. Visgi turėjome laimėti mačą anksčiau, taip sakiau žaidėjams ir prieš rungtynes, tačiau, deja, nepavyko to padaryti."

Tuo tarpu "%c00363" klubo treneris Owenas Coyle'as teigė, jog jo žaidėjai nebijojo tituluotų varžovų.

"Neišsigandome varžovų, nors jie yra puiki komanda, kurios sudėtis yra dar puikesnė. Susikaupėme ir įvykdėme tai, kas sužinojus varžovus neatrodė realu."

"Kai prasileidome įvartį nesutrikome, o tai yra svarbiausia. Ši pergalė tikrai yra istorinė mums, nes įveikėme galingus varžovus ir tęsiame kova toliau taurės varžybose. Galbūt ateityje pateiksime dar daugiau staigmenų",- teigė Owenas Coyle'as.