Triuškinanti "Juventus" pergalė Italijos čempionate © Eurofootball.lt
Italijos "Serie A" čempionate ketvirtadienį buvo žaidžiamo vienerios XII turo rungtynės, kuriose pergalę šventė Turino "Juventus" klubas.

Namuose žaidę "Juventus" jau nuo pirmų minučių ėmė spausti "Genoa" klubo futbolininkus. Mat jau 6 minutę Zdenekas Grygera išvedė 'senają senjorą' į priekį. Svečiai galėjo išlyginti rezultatą, tačiau puolėjui Diego Milito pritrūko tikslumo.

Visgi 25 minutę šeimininkai ir toliau įrodinėjo savo persvarą - Zdeneko Grygeros perdavimu pasinaudojo Amauri ir smūgiu galva pelnė įvartį. Kiek vėliau tas pats Amauri galėjo mušti ir dar vieną įvartį, tačiau iššokęs vienas prieš vartininką nesugebėjo jo nuginkluoti.

Antrame kėlinyje aktyvumas buvo kur kas mažesnis ir tik pačioje jo pabaigoje "Juventus" pavyko pelnyti dar vieną įvartį - po puikaus Alessandro Del Piero perdavimo pasižymėjo Vicento Iaquinta. Visgi 88 minutę į šeimininkų vartus skiriamas 11 metrų baudinys, kurį sėkmingai realizuoja D.Milito.

Tačiau "Juventus" ir toliau spaudė varžovus ir jau per pridėtinį laiką į savus vartus kamuolį įsimušė "Genoa" žaidėjas Socratis Papaststhopoulos. Teisėjo švilpukas paskelbė užtikrintą "Juventus" pergalę 4 - 1.

"%c00038" 4 - 1 "%c00249"
6‘ [1 - 0] Zdenek Grygera
26‘ [2 - 0] Amauri
85‘ [3 - 0] Vicenzo Iaquinta
89‘ [3 - 1] Diego Milito (iš 11 metrų baudinio)
90‘ [4 - 1] Sokratis Papastathopoulos (į savus vartus)