Maldini: parduodamas Kaka "Milan" palaidojo viltis laimėti Čempionų lygą © Eurofootball.lt
Karjerą prieš keletą savaičių baigęs legendinis "%c00062" gynėjas Paolo Maldini (%p01110) peikė klubo vadovus, sutikusius parduoti saugą Kaka (%p01120) Madrido "%c00003" ekipai.

Brazilas į Ispaniją keliasi už beveik 70 milijonų eurų - būtent didžiulę išpirkos sumą "Milan" įvardijimo kaip pagrindinę priežastį, kodėl sutiko atsisveikinti su vienu komandos lyderių.

"Kaka yra pirmas tokio lygio futbolininkas, kurį "Milan" sutiko parduoti. Anksčiau tokia galimybė net nebūtų svarstoma,- spaudos konferencijoje sakė 40-metis italas.

"Žiūrint į sumą tai atrodo logiška, bet ne mažiau logiška yra kelti Milano ekipai pačius aukščiausius tikslus, o po šio sandorio tikėtis sėkmės Čempionų lygoje yra utopija."

"Milan" vadovai griežtai atmetė galimybę parduoti dar kelis pagrindinius komandos žaidėjus, tokius kaip Alexandre Pato bei Andrea Pirlo, nors juos taip pat viliojo galingi Europos klubai.

Paklaustas, ką mano apie naująjį Italijos klubo strategą Leonardo, kuriam tai bus debiutas vyriausiojo trenerio poste, Maldini išliko diplomatiškas: "Tai yra loterija, bet iki šiol panašūs prezidento sprendimai pasiteisino. Įlieti jaunystės bei naujų idėjų nėra blogai, tačiau tam reikia drąsos."