Kitas įspūdingame "Real" sąraše - Villa © Eurofootball.lt
Stulbinantis Madrido "%c00003" apsipirkimas vasaros rinkoje dar nesibaigė - pasklidus oficialiai patvirtintai žiniai, kad į komandą artimiausiu metu persikels geriausias praėjusių metų planetos futbolininkas Cristiano Ronaldo, aiškėja, kad jo pėdomis netrukus paseks ir "%c00004" atakų lyderis Davidas Villa (%p01401).

Pasak Ispanijos spaudos, kuri šią vasarą pakankamai tiksliai nuspėja ne itin įslaptintus "Real" prezidento Florentino Perezo veiksmus, paskutinę akimirką pasiūlymą dėl Villos pateikė Londono "%c00042", tačiau jiems buvo atsakyta, kad derybos su "Real" yra pernelyg pažengusios, todėl naivu tikėtis pakreipti įvykius kita linkme.

"Valencia" vadovai nėra linkę mėtytis, juolab, kad pats Villa neslepia noro likti gimtinėje bei pasinaudoti proga keltis į "Real".

Praėjusį sezoną Villa Ispanijos pirmenybėse per 33 rungtynes pelnė 28 įvarčius.

Priminsime, kad prieš keletą dienų "Real" gretas papildė "Milan" žvaigždė Kaka, artimiausiu metu turėtų būti sukirsta rankomis su C.Ronaldo.

Tačiau ir Villa neturėtų būti paskutinysis Madrido klubo pirkinys. Teigiama, kad ekipa ieškos vidurio bei krašto gynėjo, o taip pat centro saugo.