Barry: "Man City" - didelis iššūkis © Eurofootball.lt
Birželio pradžioje iš Birmingemo "%c00049" į "%c00054" klubą perėjęs saugas Garethas Barry (%p01903) teigė esąs patenkintas sprendimu persikelti į kitą komandą.

28 metų Barry kiek netikėtai už 12 mln. svarų sterlingų persikėlė į "Man City", nors ne kartą buvo siejamas su su "Liverpool" klubu.

"Manau, kad šis klubas ("Man City".- aut. pat.) per ateinantį sezoną gali pasiekti labai daug,- teigė Barry. - Komanda nestokoja ambicijų ir jei tik pavyks suburti gerą komandą, galime tikėtis, kad kitąmet lygoje būsime tarp pirmaujančių ekipų."

"Visi sako, kad "Man City" to niekada nepasieks, tačiau futbole viskas įmanoma. Mes turime tikėti savimi ir visa save išreikšti aikštėje. Kas žino, kaip tada gali pasikeisti klubo rezultatai. Būtent tai ir vilioja, tokie nauji iššūkiai."

Paklaustas apie persikėlimą į "Man City", kai galėjo rungtyniauti tokiame klube kaip "Liverpool", futbolininkas atsakė: "Tai yra jau praeitis. Esmė ta, kad "Man City" pirmieji pateikė pasiūlymą. Pasikalbėjęs su Marku Hughesu ("Man City" strategu.- aut. pat.) nusprendžiau tvirtai žengti šį žingsnį."

Kalbėdamas apie tai, jog paliko "Aston Villa", kai komandoje žaidė net nuo 1997 metų, atsakė: "Taip, praleidau 12 puikių metų komandoje, tačiau tikrai nesu įsipareigojęs likti joje visą savo karjerą. Atėjo laikas ir permainoms."