"Serie A": Dramatiška "Inter" pergalė septynių įvarčių trileryje © Eurofootball.lt
Italijos "Serie A" pirmenybėse šeštadienį sužaistos dvejos XIX turo rungtynės.

Vėlyvi Wesley Sneijderio ir Walterio Samuelio įvarčiai lėmė dramatišką Milano "Inter" pergalę namie 4-3 prieš "Siena" ekipą. Įdomu tai, kad šiuo metu turnyrinėje lentelėje abi komandos užima vietas priešingose turnyrinės lentelės poliuose - "Inter" pirmauja čempionate, o Sienos klubas žengia paskutinis.

Ir nors 18 minutę Massimo Maccarone suktu smūgiu išvedė svečius į priekį, netrukus po Sneijderio perdavimo Diego Milito atstatė pusiausvyrą, o 36 minutę pats Sneijderis baudos smūgiu išvedė "Inter" į priekį ir atrodė, jog viskas stojasi į savo vietas.

Tačiau jau kita "Siena" ataka baigėsi išlyginamuoju įvarčiu - pusiausvyrą atstatė Albinas Ekdalas, o Maccarone 65 minutę sensacingai antrą kartą suteikė pranašumą neabejotinais autsaideriais laikytiems svečiams.

Nepaisant to, "Inter" parodė nugalėtojų charakterį - 88 minutę Sneijderis techniškai realizavo dar vieną baudos smūgį, o jau per teisėjo pridėtą laiką po Milito perdavimo vienas prieš vartininką iššokęs gynėjas Samuelis ketvirtuoju įvarčiu atnešė Jose Mourinho komandai tris taškus.

Įdomu tai, jog verdant aistroms jau po teisėjo finalinio švilpuko raudoną kortelę prieš save išvydo "Siena" gynėjas Emilsonas Cribari.

Rezultatai:

"Roma" 1 - 0 Veronos "Chievo"
1' [1 - 0] Daniele De Rossi

11' iš aikštės pašalintas Doni ("Roma")

Milano "Inter" 4 - 3 "Siena"
18' [0 - 1] Massimo Maccarone
24' [1 - 1] Diego Milito
36' [2 - 1] Wesley Sneijder
37' [2 - 2] Albin Ekdal
65' [2 - 3] Massimo Maccarone
88' [3 - 3] Wesley Sneijder
90' [4 - 3] Walter Samuel

90' iš aikštės pašalintas Sanchez Emilson Cribari ("Siena")