Oficialu: "Liverpool" pasirašė sutartį su Maxi Rodriguezu © Eurofootball.lt
Nesėkmingai pirmoje sezono pusėje rungtyniavęs "%c00045" klubas nepraleido progos stiprintis - trečiadienį Anglijos vicečempionai pasirašė trejų su puse metų sutartį su argentiniečiu Maxi Rodriguezu (%p01337).

Futbolininkas, iki šiol vilkėjęs Madrido "%c00017" marškinėlius, atvyksta be perėjimo mokesčio. Ispanai neprieštaravo atakuojančio saugo išvykimui, mat jo finansiškai brangus kontraktas turėjo baigti galioti ateinančią vasarą.

"Maxi gali žaisti dešiniajame arba kairiajame krašte, taip pat antruoju puolėju,- džiaugėsi "Liverpool" strategas Rafaelis Benitezas. - Jis puikiai realizuoja progas, yra veržlus, todėl kiekvieną sezoną pelno nuo 5 iki 15 įvarčių.

"Žinau, kad pastaruoju metu Madride jam nesisekė taip, kaip anksčiau, tačiau Argentinos rinktinėje Rodriguezas žaidė gerai ir yra kupinas ryžto įrodyti, jog yra vertas dalyvauti pasaulio čempionate."

Maxi yra artimas "Liverpool" saugo Javiero Mascherano draugas, taip pat jam yra tekę rungtyniauti kartu su puolėju Fernando Torresu.

"Jis yra protingas futbolininkas, todėl nemanau, kad kils problemų prisitaikant prie angliško futbolo,- tęsė Benitezas. - Be abejo, reikės laiko, nes tempas čia kitoks, bet turint šalia draugus tą padaryti bus gerokai lengviau."

Šį sezoną Ispanijos čempionate Maxi sužaidė 14 mačų, devynis iš kurių pradėjo startinėje sudėtyje, ir įmušė 2 įvarčius.