Sneijderio trauma - dar vienas J. Mourinho "teatras"? © Eurofootball.lt
Vienas Milano "%c00037" lyderių Wesley Sneijderis (%p02789) gali praleisti atsakomąją Čempionų lygos pusfinalio dvikovą su "%c00006".

Savaitgalį vykusiame eiliniame Italijos pirmenybių mače su "Atalanta" kairiosios kojos raumenį pasitempė vienas svarbiausių "nerazzurri" žaidėjų Wesley Sneijderis. Olandas nebegalėjo tęsti rungtynių ir pats pasiprašė keičiamas.

Po mačo Inter" strategas Jose Mourinho teigė nežinąs, ar Wesley Sneijderis galės išbėgti į aikštę trečiadienio rungtynėse Camo Nou stadione.

Pats futbolininkas Italijos sporto dienraščiui "La Gazzetta dello Sport" sakė: "Treniruojuosi individualiai, o pirmadienį man bus atlikti papildomi tyrimai. Kol kas nepanašu, kad trečiadienį sugebėsiu žaisti".

Nestipriai patemptiems raumenims atsistatyti pakanka 4-5 dienų, tad Katalonijos sporto dienraštis "El Mundo Deportivo" istoriją apie W. Sneijderio traumą ir spėliones, ar olandas galės išbėgti į Camp Nou, pavadino labai paprastai: "Mourinho teatras".

Žurnalistai priminė, kad prieš lemiamas rungtynes "Inter" treniruojantis portugalas dažnai mėgsta skelbti apie savo komandos lyderių "traumas". Tokios "abejonės" neretai trukdo varžovų treneriams rengti žaidimo schemas ir supainioja iš anksto parengtus taktinius planus.