Wengeras: sirgaliai turėjo teisę mus nušvilpti © Eurofootball.lt
Londono "%c00041" strategas Arsene'as Wengeras pripažįsta, kad sirgaliai turėjo teisę nušvilpti komandą po pralaimėjimo prieš Birmingemo "Aston Villa".

Sekmadienio dvikovoje sostinės ekipa nusileido varžovams 1-2 ir prieš paskutinį turą rizikuoja prarasti trečią vietą turnyrinėje lentelėje.

Nepatenkinti tuo sirgaliai nušvilpė komandą ir anksti paliko stadioną, todėl futbolininkams garbės ratą po paskutinės dvikovos namie teko apeiti pustuštėms tribūnoms.

"Mūsų darbas buvo padėkoti aistruoliams ir mes jį turime padaryti be jokios gėdos. Tai nebuvo šlovės žygis, tačiau reikia gerbti žmones, kurie tave palaiko visą sezoną,- kalbėjo prancūzas.

"Turime susitaikyti su tuo, kad dalis jų išėjo anksčiau, bet reikia padėkoti likusiems iki pat pabaigos. Mūsų darbas - padaryti žiūrovus laimingus, tad, jei mes jo neatliekame, telieka susitaikyti su pasekmėmis."

Wengeras taip pat užsiminė, kad klubas vasarą naujiems futbolininkams gali išleisti mažiau nei yra prognozuojama.

"Aistruoliai nevertins to, kiek mes išleidome, jie tik nori matyti pergalingas rungtynes,- kalbėjo jis. - Mėginsime stiprinti komandą, tačiau svarbiausia - laimėti ir padaryti sirgalius laimingais."