"Juventus" pratęsė kontraktą su Marchisio © Eurofootball.lt
Turino "%c00038" ir Italijos nacionalinės rinktinės vidurio saugas Claudio Marchisio pratęsė kontraktą su klubu iki 2016 metų.

Šiandien priešais oficialaus "Juventus" televizijos kanalo kameras Marchisio sudėjo parašus ant naujosios sutarties, kuriame numatyta pustrečio milijono eurų dydžio metinė alga su priedais už iškovotus titulus.

Pasirašęs naująjį kontraktą 25 metų futbolininkas neslėpė džiaugsmo.

"Tai svarbi diena man. Ją skiriu savo šeimai, kuri mane visuomet palaikė", - tvirtino Marchisio.

"Mano ir "Juventus" keliai susijungė 1993 metais. Džiaugiuosi, kad ir toliau būsime viena šeima. Buvo kalbų, kad galiu palikti 'senąją senjorą', tačiau nei aš, nei klubas tokios galimybės nė nesvarstėme.

Esu laimingas, nes žinau, kad manimi pasitiki klubas, todėl stengsiuosi iš paskutiniųjų padėti "Juvei" kovoti dėl titulų. Mano didžiausia svajonė - kuo greičiau iškovoti trofėjų... Šią svajonę noriu įgyvendinti dėl mūsų sirgalių, nes jie visuomet buvo šalia ir nusipelnė atlygio".

Turino ekipos sporto direktorius Giuseppe Marotta nepagailėjo komplimentų Italijos rinktinės žaidėjui.

"Džiaugiamės, kad atnaujinome kontraktą, nes Marchisio yra svarbus komandai. Jis užaugo vilkėdamas juodai-baltus marškinėlius. "Juventus" yra jo kraujyje. Marchisio profesionalumas ir prisirišimas prie klubo yra pagrindiniai elementai, kurie padės pasiekti užsibrėžtus tikslus ir džiugins klubo sirgalius".

Italo kontrakte buvo įvesti nauji ekonominiai pataisymai, nuo kurių priklausys žaidėjo atlyginimas.

"Gyvename greitai besikeičiančiame pasaulyje. Ne išimtis ir naujasis kontraktas, kuriame yra nauji punktai, pagal kuriuos futbolininko atlyginimą keis jo žaidimo rezultatai", - sakė Marotta.

Paklaustas apie kontrakto pakoregavimus Marchisio tik šyptelėjo ir nieko neatsakė.