Šnabždantis Fergusonas nepatogų klausimą uždavusiam žurnalistui norėjo uždrausti dalyvauti spaudos konferencijoje (VIDEO) © Eurofootball.lt
"%c00040" strategas Seras Aleksas Fergusonas chroniškai nemėgsta nepatogių klausimų. Tuo buvo galima įsitikinti spaudos konferencijoje, kurioje buvo kalbama apie artėjantį Čempionų lygos finalo mačą su "Barcelona".

Pastaruoju metu dėmesio centre yra atsidūręs šeimą turintis Mančesterio ekipos veteranas Ryanas Giggsas, kuris įsivėlė į sekso su vieno realybes šou žvaigžde skandalą.

Pasinaudodamas proga, vienas AP naujienų agentūros žurnalistų Robas Harrisas pasiteiravo Fergusono, kiek svarbus komandai yra Giggsas. Suirzusio škoto atsakymas buvo lakoniškas: "Svarbūs yra visi ekipos futbolininkai."

Po kelių akimirkų Fergusonas jau šnibždėjo savo padėjėjai. Paklausęs, ar Harrisas dalyvaus ir penktadienio spaudos konferencijoje bei sulaukęs teigiamo atsakymo, "Man Utd" treneris nukirto: "Tada jį ir prigriebsime. Neįleiskite jo į spaudos konferenciją."

Visgi škoto užmačios iškilo į viešumą, kadangi tylų pokalbį galima nugirsti dėl gausybės mikrofonų, kurie stovėjo ant stalo.

"Man Utd" atstovas, komentuodamas situaciją, patikino, kad uždrausti žurnalistams atlikti savo pareigą Fergusonas galimybių neturi.

Beje, tai ne pirmas kartas, kuomet Mančesterio klubo legenda ima reguliuoti žiniasklaidos darbą. Nuo 2004 metų Fergusonas principingai neduoda interviu televizijai BBC, mat ši parodė kontraversišką dokumentinių filmų ciklą apie jo sūnaus Jasono darbo futbolo agentu subtilybes.

Fergusonas prašo uždrausti žurnalistui dalyvauti spaudos konferencijoje: