"Man Utd" klube pūs permainų vėjai © Eurofootball.lt
Čempionų lygos finale "%c00006" klubui neprilygusio "%c00040" strategas Seras Aleksas Fergusonas vasarą planuoja radikalias permainas.

70-ąjį gimtadienį švęsiantis specialistas prie Mančesterio komandos vairo stovės 25 sezoną ir nori prieš karjeros pabaigą pasilepinti titulais.

Jau aišku, kad ekipą palieka karjerą baigęs Edwinas van der Saras, kuris prisijungė prie keliais mėnesiais anksčiau tokį sprendimą priėmusio Gary Neville'o ir Oweno Hargreaveso, kuriam nepasiūlyta pratęsti sutartį.

Neaišku, ar liks Paulas Scholesas, kuris taip pat mąsto apie galimybę pakabinti bucus ant vinies. Tačiau šio anglo sprendimas iš esmės nepakeis "Man Utd" planų įsigyti naują vidurio saugą, o tarp kandidatų - Milano "Inter" žvaigždė Wesley Sneijderis bei "Tottenham" atstovaujantis Luka Modričius.

Abejojama, ar klubui ir toliau atstovaus laisvuoju agentu tapsiantis Michaelas Owenas, taip pat rezultatyviausias "Premier" lygos puolėjas Dimitaras Berbatovas, kuris net nebuvo įtrauktas į sudėtį finalo rungtynėms. Paskui juos gali sekti Tomaszas Kuszczakas, Wesas Brownas, Gabrielis Obertanas, Bebe ir Darronas Gibsonas.