Birželio 21 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

12.02 "Barcelona" nemokės už Cescą Fabregasą 40 milijonų eurų, bet prezidentas Sandro Rosellas tikina darysiąs viską, kad futbolininkas grįžtų į Ispaniją. (TV3)

Marco Storari ir kitą sezoną žada vilkėti Turino "Juventus" marškinėlius, nors yra siejamas su persikėlimu į tris Italijos ekipas. Abejonių dėl vartininko ateities iškilo po to, kai į rikiuotę grįžo Gianluigi Buffonas ir Storari sėdo ant atsarginių suolelio. ("Sportal")

09.16 Londono "Arsenal" gynėju Gaeliu Clichy domisi ne tik "Liverpool", bet ir "Roma", kuri gali parduoti puolėją Mirko Vučiničių. ("Daily Mirror")

Neilas Lennonas dar vienerius metus vadovaus Glazgo "Celtic" klubui. (BBC)

"Liverpool" domisi "Lyon" gynėju iš Kroatijos Dejanu Lovrenu, tačiau 21 metų futbolininkui gali būti sudėtinga gauti darbo leidimą. ("Daily Mail")

Antonio Cassano agentas Giuseppe Bozzo teigia, kad jo klientas liks "Milan" ekipoje, kol jausis jai reikalingas. ("Sportitalia")

Milano "Inter" strategu pretenduoja tapti du specialistai: Delio Rossi ir Gian Piero Gasperini. ("Sky Sports Italia")