Birželio 22 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

13.40 Oficialu: Turino "Juventus" pasinaudojo nuomos sutartyse numatytomis galimybėmis ir pasirašė ilgalaikes sutartis su keturiais futbolininkais: Alessandro Matri, Fabio Quagliarella, Simone Pepe bei Marco Motta.

Dortmundo "Borussia" ketina pateikti pasiūlymą Londono "Arsenal" dėl puolėjo Nicklaso Bendtnerio. Tiesa, anglų prašomos 14 milijonų eurų sumos Vokietijos čempionai mokėti neketina. ("Setanta Sports")

Bojanas Krkičius už 10 milijonų eurų iš "Barcelona" klubo keliasi į "Roma" ekipą. (Italijos spauda)

12.30 Anglijos rinktinės treneris Fabio Capello atmetė galimybę stoti prie Milano "Inter" klubo vairo. ("The Sun")

12.10 "Sunderland" pasiūlė 10 milijonų eurų už 18-metį "Ipswich" puolėją Connorą Wickhamą, kuris taip pat domina "Liverpool". "Juodosios katės" derasi ir su laisvuoju agentu, saugu Sebastianu Larssonu. (BBC)

12.02 Jeffrenas teigia esąs susitaikęs su tuo, kad turės palikti "Barcelona" klubą, tačiau nenori keltis į "Udinese". (RAC1)

11.53 Oficialu: Maskvos "Lokomotiv" už 1,5 milijono eurų įsigijo Londono "West Ham" gynėją Manuelį da Costa. Futbolininkas pasirašė ketverių metų sutartį.

10.00 Andre Villas Boasas artimiausiu metu taps nauju Londono "Chelsea" treneriu. (BBC)

Portugalui bus užtikrinta solidi finansinė paspirtis: naujiems futbolininkams "Chelsea" galės išleisti apie 90 milijonų eurų, o tarp kandidatų yra "Porto" duetas Falcao ir Joao Moutinho, taip pat Brazilijos talentas Neymaras iš "Santos". ("Daily Mirror")

Tuo metu Anglijos klubo gynėjas Davidas Luizas domina "Barcelona" ekipą, kuri yra pasirengusi už jį pakloti apie 30 milijonų eurų. ("The Sun")

Barselonos "Espanyol" puolėjas Pablo Danielis Osvaldo yra patraukęs Milano "Inter" dėmesį. Derybos jau yra pradinėje stadijoje. ("Itasportpress.it")

Sergio Aguero tikina nepriėmęs sprendimo dėl ateities ir neatmeta galimybės likti Madrido "Atletico" klube. Juo domisi "Barcelona", Madrido "Real" bei kelios Anglijos ekipos. ("Football Press")