"Inter" vadovas: rinka - beprotiška, o Tevezas mums - per brangus © Eurofootball.lt
Milano "%c00037" nemėgins įsigyti "%c00054" puolėjo Carloso Tevezo, nes futbolininkų rinka ir kainos šį sezoną yra "beprotiški".

Italijos vicečempionai jau kurį laiką buvo sieti su Argentinos rinktinės žvaigžde Tevezu, bet sporto direktorius Marco Branca tokias kalbas paneigė.

"Tevezas yra nuostabus žaidėjas, bet tikrai ne, mes jo įsigyti nemėginsime,- BBC kalbėjo Branca. - Jo algos dydis reiškia, kad toks variantas - nerealus. Rinka yra beprotiška, tad konkuruoti - labai sudėtinga.

Mūsų pajamos iš rungtynių ir atributikos pardavimo neprilygsta Anglijai. Ieškome jaunesnių žaidėjų, kurie pas mus galėtų tobulėti."

Ir tęsė: "Imkime Alexį Sanchezą - jis mums labai patiko. Bet "Man City" pakėlė kainą iki 35 milijonų eurų, neįskaitant priedų, ir mes konkuruoti nebegalėjome.

Galiausiai jis nusprendė keltis į "Barcelona" ekipą, kuri sumokės 28 milijonus eurų bei dar 10 milijonų priedų. Nedaug klubų gali tai sau leisti."

Vienas "Inter" vadovų taip pat pridūrė, kad klubas sieks sumažinti bendrą algoms skiriamą sumą, mat artėja UEFA finansinių apribojimų plano įgyvendinimas.