Portugalijoje pinigų manijos apsėstu karjeristu vadinamas Andre Villas Boasas: manęs laukia didelis iššūkis © Eurofootball.lt
Naujasis Londono "%c00042" treneris ramina aistras ir sako, kad negalima tikėtis pernelyg daug iš vieno žmogaus.

33 metų specialistas, patyrusių saugo Franko Lampardo ir puolėjo Didier Drogba bendraamžis, pasirašė trejų metų sutartį. Už jį Anglijos vicečempionai "Porto" klubui sumokėjo 15 milijonų eurų.

"Nesitikėkite pernelyg daug iš vieno žmogaus,- "Chelsea TV" tikino laisvai angliškai kalbantis Villas Boasas.

"Reikia sukurti dinamišką bei vieningą grupę, kuri turėtų didelę motyvaciją. Svarbu ne tai, kad aš atvykstu - esmė tęsti sėkmingą klubo gyvavimą."

Strategas pripažino, kad spaudimas bus didelis: "Pažiūrėkime, ką ši komanda pasiekė per šešerius pastaruosius metus, o ateityje galėsime palyginti su šešeriais ateinančiais metais.

Be jokių abejonių, manęs laukia iššūkis - reikės tęsti pergales. Tačiau aš esu ištroškęs pergalių ir noriu, kad tai nesikeistų."

Tiesa, Portugalijoje žinia apie Villas Boaso sprendimą nebuvo sutikta palankiai.

BBC žurnalistas Portu mieste Mattas Slateris sakė: "Nors oficialiai "Porto" teigia, kad išsiskirta gražiai, iš tiesų viskas nėra taip puiku.

Dar vienas didžiulių pinigų manijos apsėstas karjeristas - taip mandagiai galėčiau apibūdinti sklindančias kalbas. Jis net turi naują pravardę - Andre Libras-Boas: Andre Daug-Svarų."