Birželio 23 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

14.19 Sinisa Mihajlovičius teigia sulaukęs Milano "Inter" pasiūlymo, bet jį atmetęs, nes nori ir toliau treniruoti "Fiorentina" ekipą. ("Violachannel.tv")

Turino "Juventus" vidurio gynėjų grandį gali sustiprinti "Cagliari" atstovaujantis Davide Astori. ("Football Press")

11.17 Ispanijos ir Brazilijos žiniasklaida skelbia, kad Milano "Inter" norėtų įsigyti Madrido "Real" gynėją Sergio Ramosą, o mainais pasiūlytų brazilą Maiconą.

Atėnų "Panathinaikos" puolėjas Djibrilis Cisse turėtų pasirašyti sutartį su Romos "Lazio". (Įvairūs)

"Milan" ir Londono "Chelsea" susikaus dėl "Porto" saugo Joao Moutinho, kuris yra vertinamas maždaug 20 milijonų eurų. ("Football Press")

"Udinese" gynėjas Cristianas Zapata atsidūrė "Villarreal" akiratyje, nors jį stebi ir "Liverpool". ("Football Press")

10.30 Oficialu: "Sunderland" pasirašė sutartis su laisvuoju agentu saugu Sebastianu Larssonu bei "Coventry" vartininku Keirenu Westwoodu.

"Santos" žvaigždė Neymaras karjerą turėtų tęsti Madrido "Real" ekipoje, nors juo itin domėjosi ir Londono "Chelsea". (talkSPORT)

Londono "Arsenal" gynėjas Gaelis Clichy nori keltis į "Liverpool", mat derybos dėl naujos sutarties užstrigo. ("The Sun")

"Liverpool" turės sumokėti 15 milijonų eurų, jei nori įsigyti "St Etienne" krašto saugą Dimitri Payetą. (talkSPORT)