Liepos 1 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

12.10 Londono "Chelsea" vadovai pasiūlė 45 milijonus svarų sterlingų už saugą Javierą Pastore, pasak žaidėjo klubo. ("Daily Mirror")

"Man Utd" treneris Seras Alexas Fergusonas dar nesiruošia užverti šios vasaros piniginės - škoto taikinyje atsidūrė "Rennes" ir Prancūzijos nacionalines rinktinės saugas Yannas M'Vila. ("Caught Offside")

Oficialu: "Newcastle" sustiprino savo sudėtį "Lens" saugu Mehdi Abeidu. 18 metų futbolininkas su 'šarkomis' pasirašė 5 metų sutartį.

Už "Liverpool" ekipą dominantį saugą Charlie Adamą "Blackpool" savininkai prašo 9 milijonų svarų sterlingų. ("Daily Mirror")

11.00 "Santos" prezidentas Luisas Alvaro Ribeiro pareiškė, kad daugelį Europos grandų dominantis jaunasis puolėjas Neymaras yra nepakeičiamas ir šią vasarą Brazilijos nepaliks.

Oficialu: Londono "Chelsea" gynėjas Jeffrey Bruma pagal vienerių metų nuomos sutartį keliasi į "Hamburger" komandą.

Oficialu: "Sunderland" už neskelbiamą sumą įsigijo puolėją iš Pietų Korėjos Ji Dongą-Woną. 'Juodąsias kates' už, kaip manoma, 6 milijonus svarų sterlingų taip pat papildė "Birmingham" saugas Craigas Gardneris.

Į Argentiną, kur šiandien prasideda "Copa America" turnyras, išvykęs "Barcelona" prezidentas Sandro Rosellis tikisi užbaigti "Udinese" priklausančio krašto saugo Alexio Sanchezo perėjimą į Katalonijos klubą už 40 milijonų eurų. ("Triunfo", "La Tercera")