"Arsenal" duetas - viena koja "Man City" ekipoje? © Eurofootball.lt
"%c00054" savininkai artėja prie susitarimo su Londono "%c00041" ekipos vadovais, pagal kurį 'kanonierių' žvaigždė Samiras Nasri už 20 milijonų svarų sterlingų persikels į arabų valdomą klubą, praneša "Sky Sports" šaltiniai.

Taip pat teigiama, kad į UEFA Čempionų lygos turnyrą prasibrovę 'miestiečiai' įsigis ir sostinės komandos kairiojo krašto gynėją Gaelį Clichy.

Prancūzijos rinktinės saugas Nasri, kurio kontraktas su "Arsenal" galioja iki 2012 metų birželio 30 dienos, yra medžiojamas daugelio Europos grandų.

"Man Utd" buvo laikomi pagrindiniais pretendentais nusipirkti 24 metų futbolininką, tačiau vietiniai konkurentai "Man City" įsiveržė į priekį lenktynėse dėl Nasri parašo.

Roberto Mancini savo ekipos gretose taip pat norėtų matyti "Arsenal" gynėją Clichy. Manoma, jog 7 milijonus svarų sterlingų atsieisiantis perėjimas turėtų įvykti jau artimiausiu metu.

Tai reiškia, kad "Arsenal" strategui Arsene'ui Wengerui kitą sezoną gali tekti versti be kelių svarbiausių komandos ramsčių, mat tikimasi, kad 'kanonierių' kapitonas Cescas Fabregasas jau šią vasarą pasuks į "Barcelona".