Liepos 2 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

15.02 Be Samiro Nasri, Gaelio Clichy ir Fabregaso, "Arsenal" gretas gali palikti ir Andrejus Aršavinas, kurio kontraktas su sostinės komanda galioja iki kitų metų birželio 30 dienos. Rusas atsidūrė Stambulo "Galatasaray" taikinyje. ("The Sun")

"Chelsea" vis dar neatsisako galimybės įsigyti Briuselio "Anderlecht" puolėją Romelu Lukaku, tačiau belgai už jaunąją žvaigždę reikalauja 18 milijonų svarų sterlingų. ("Daily Express")

"Marseille" saugo Lucho Gonzalezo agentas teigia, jog jo klientu domisi klubai iš Anglijos, Ispanijos ir Italijos. ("Goal.com")

"Super-agentu" vadinamas Ernesto Bronzetti tvirtina, kad Madrido "Real" net nesvarsto galimybės parduoti puolėją Gonzalo Higuainą. ("Radio Centro Suono")

14.00 Naujojo Londono "Chelsea" trenerio Andre Villas-Boaso prioritetas - anglas centro gynėjas. Galimi kandidatai - Gary Cahillas iš "Bolton" ir Scottas Dannas iš "Birmingham". ("Skysports")

PSG pasiūlė 13,5 milijono svarų sterlingų "Queens Park Rangers" klubui už atakų organizatorių Adelį Taarabtą. ("Skysports")

Oficialu: "W.B.A." ir Anglijos nacionalinės rinktinės vartininkas Scottas Carsonas už neskelbiamą sumą keliasi į Turkijos "Bursaspor" komandą.

Oficialu: "W.B.A." klubui priklausęs saugas Borja Valero už neskelbiamą sumą tapo pilnateisiu "Villarreal" nariu. Praėjusį sezoną ispanas 'submarinų' ekipoje žaidė nuomos pagrindais.

Madrido "Real" atnaujino savo susidomėjimą Londono "Arsenal" lyderiu Cescu Fabregasu. Pasak šaltinių, 'karališkasis' klubas už 'kanonierių' kapitoną yra pasirengęs suploti 45 milijonus svarų sterlingų, kas yra gerokai daugiau, nei pirminis "Barcelona" pasiūlymas už saugą ("Sky Sports News")