Liepos 3 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***
14.00 Londono "Arsenal" klubas yra pasirengęs pasiūlyti 20 milijonų svarų sterlingų Birmingamo "Aston Villa" ekipai už saugą Stewartą Downingą. ("Sunday Mirror")

"Man Utd" puolėją Dimitarą Berbatovą už 14 milijonų svarų sterlingų norėtų įsigyti "Valencia" ir Turino "Juventus". ("News of the World")

"Man Utd" gynėjas Johnas O'Shea jau artimiausiu metu už 3 milijonus svarų sterlingų turėtų papildyti "Sunderland" komandos gretas. ("News of the World")

"Liverpool" taikinyje atsidūrė "Newcastle" kairiojo krašto gynėjas Jose Enrique, mat klubas pralaimėjo "varžybas" dėl "Arsenal" gynėjo Gaelio Clichy "Man City" ekipai. ("News of the World")

10 milijonų svarų sterlingų vertinimą "Marseille" saugą Lucho Gonzalezą savo komandoje norėtų matyti Londono "Chelsea" vadovai. (Sunday Express)