Liepos 4 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

17.27 21 metų puolėjas iš Brazilijos Kleberas pasirašė penkerių metų sutartį su "Porto" klubu. Praėjusį sezoną "Maritimo" ekipai jis Portugalijos čempionate įmušė 14 įvarčių. Kleberas prisijungė prie angoliečio Djalma, kurį "Porto" iš "Maritimo" įsigijo kiek anksčiau. (Oficialu)

16.47 "Liverpool" domisi Londono "Chelsea" priklausančiu puolėju Danieliu Sturridge'u. 22 metų futbolininkas dalį praėjusio sezono praleido "Bolton" ekipoje. (Įvairūs)

Milano "Inter" ir "Man Utd" prisijungė prie "Milan" klubo, kuris domisi Miuncheno "Bayern" vienu iš lyderių Bastianu Schweinsteigeriu. Vokietis vertinamas maždaug 34 milijonais eurų. ("Football Press")

Londono "Tottenham" tikisi sukliudyti "Roma" ekipai įsigyti "Barcelona" puolėją Bojaną Krkičių pateikdama netikėtą pasiūlymą. ("The People")

Lisabonos "Sporting" pasirašė penkerių metų sutartį su "Maritimo" vartininku iš Brazilijos Marcelo Boecku. Klubą taip pat papildė "Gimnasia la Plata" saugas Fabianas Rinaudo. (Oficialu)

15.00 Milano "Inter" pateikė 9 milijonų eurų vertės pasiūlymą "Valencia" klubui už saugą Everą Banega. Tiesa, ispanams suma pasirodė nepakankama, todėl jis buvo atmestas. ("Football Italia")

14.34 Lisabonos "Benfica" kairiojo krašto gynėjas Fabio Coentrao atmetė Londono "Chelsea" pasiūlymą, nes nori keltis į Madrido "Real". Tiesa, ispanai už jį siūlo tik 15 milijonų eurų, o "Benfica" reikalauja dvigubai didesnės sumos. (Oficialu)

Turino "Juventus" gali pasiūlyti puolėją Amauri ir 45 milijonus eurų už Madrido "Atletico" žvaigždę Sergio Aguero. ("Football Press")

Laisvuoju agentu po sutarties su "Nuernberg" galiojimo pabaigos tapęs gynėjas Andreasas Wolfas pasirašė sutartį su Brėmeno "Werder". (Oficialu)

10.00 "Man City" šią savaitę už 30 milijonų eurų tikisi įsigyti Londono "Arsenal" duetą: kairiojo krašto gynėją Gaelį Clichy bei saugą Samirą Nasri. ("Daily Mail")

Gonzalo Higuaino agentas teigia, kad argentinietis nepaliks Madrido "Real" klubo, nors juo domisi "Roma". ("Football Press")

"Stoke" įsijungė į kovą dėl "Man Utd" gynėjų Johno O'Shea bei Weso Browno. ("Daily Mirror")

Miuncheno "Bayern" valdybos pirmininkas Karlas Heinzas Rummenigge nupasakojo ekipos strategiją rinkoje: "Turėti jauniausią komandą nėra mūsų tikslas. Man yra tik sėkmė ir nesėkmė, o amžius - gerokai mažiau svarbus. Esmė yra žaidėjo lygis." (Įvairūs)

"Man Utd" atsisakė ketinimų įsigyti Milano "Inter" saugą Wesley Sneijderį ir dabar dėmesį skirs 23 milijonais eurų vertinamam olandui puolėjui Klaasui Janui Huntelaarui. ("Footy Latest")

19-metis saugas Aleksandras Stevanovičius paliko Gelzenkircheno "Schalke" ir pasirašė trejų metų sutartį su Brėmeno "Werder". (Oficialu)

Landry N'Guemo, 25 metų saugas iš Kamerūno, palieka "Nancy" ir keliasi į "Bordeaux". Su šiuo klubu jis pasirašė sutartį trims sezonams. (Oficialu)

Jaunas "Chelsea" gynėjas Jeffrey Bruma, 19, kitą sezoną bus paskolintas "Hamburg" ekipai. (Oficialu)