Oficialu: aštuntasis "Sunderland" tarpsezonio pirkinys - dar vienas "Man Utd" gynėjas © Eurofootball.lt
"%c00260" ir toliau aktyviai darbuojasi rinkoje bei įsigijo jau aštuntą futbolininką šią vasarą - pasirašyta ketverių metų sutartis su '%c00040" gynėju Johnu O'Shea.

30-metis airis pasekė komandos draugo Weso Browno pavyzdžiu, kuris su "Sunderland" rankomis sukirto ketvirtadienį popiet.

Dar prieš keletą savaičių Mančesterio klubas sutiko už bendrą 14 milijonų eurų sumą parduoti O'Shea, Browną ir saugą Darroną Gibsoną. Pastarojo ateitis išlieka neaiški, mat juo domisi ir "Newcastle".

"Johnas buvo solidus ir pastovus "Man Utd" žaidėjas pastarąjį dešimtmetį, o tai įrodo, kokią patirtį jis yra sukaupęs,- kalbėjo "Sunderland" strategas Steve'as Bruce'as. - O'Shea yra tikras profesionalas tiek aikštėje, tiek už jos ribų.

Esu labai patenkintas futbolininkais, kuriuos mums pavyko įsigyti kitam sezonui."

"Sunderland" gretas papildė "Birmingham" duetas saugai Craigas Gardneris ir Sebastianas Larssonas, jaunas "Ipswich" puolėjas Connoras Wickhamas, Pietų Korėjos rinktinės puolėjas Ji Dong Wonas bei "Conventry" vartininkas Kierenas Westwoodas. Taip pat buvo pasinaudota galimybe išpirkti egiptiečio krašto saugo Ahmedo Elmohamady kontraktą, kuris Anglijos komandai buvo paskolintas praėjusį sezoną.