Liepos 8 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

14.41 "Roma" nėra pateikusi pasiūlymo "Wolfsburg" klubui dėl gynėjo Simono Kajerio, teigia jo agentas. ("Football Italia")

"Genoa" ekipą papildė du naujokai: iš "Boca Juniors" atvyksta argentinietis puolėjas Lucasas Davidas Pratto bei "Unuversidad de Chile" atstovavęs vidurio saugas Felipe Ignacio Seymouras. (Oficialu)

"Liverpool" gynėjas Emiliano Insua yra patraukęs "Roma" dėmesį. ("Sportitalia")


10.00 Londono "Arsenal" nori įsigyti 18 milijonų eurų vertinamą "Valencia" krašto saugą Juaną Matą ne tam, kad šis pakeistų Samirą Nasri, o tam, kad jie rungtyniautų kartu. ("Daily Mirror")

"Barcelona" tikisi sumažinti "Arsenal" prašomą sumą už Cescą Fabregasą į sandorį įtraukdama Maxwellą arba Ericą Abidalį. ("Metro")

"Man Utd" ketina pasiūlyti Londono "Tottenham" 14 milijonų eurų bei du futbolininkus už Luką Modričių. ("caughtoffside")

Taip kroato situaciją komentavo "Tottenham" vadovas Danielis Levy: "Kalbėjomės su juo apie ateitį, bet negalime garantuoti, kad futbolininkas liks. Visgi paaiškinome savo poziciją ir jis ją suprato. Tikiuosi, kad viskas bus gerai." ("Sky Sports")

"Liverpool" norėtų už 14 milijonų eurų įsigyti brazilą krašto saugą Michelį Bastosą, nes derybos dėl Stewarto Downingo stringa. ("Talksport")

Johnas Arne Riise grįš į Anglijos "Premier" lygą - 30-metis norvegas turėtų sukirsti rankomis su Londono "Fulham". Dabar gynėjas vilkėjo "Roma" marškinėlius, o prieš tai atstovavo "Liverpool". ("Sky")

Madrido "Real" gynėjas Ezequielis Garay už 5,5 milijono eurų kelsis į Lisabonos "Benfica" klubą. ("Abola.pt")

"Siena" įsigijo 29 metų "Udinese" saugą Gaetano D'Agostino. (Oficialu)

21 metų krašto saugas iš Madrido "Real" ekipos Juanas Carlosas Perezas Lopezas keliasi į "Zaragoza" klubą. Tiesa, "Real" galės per du sezonus jį susigrąžinti už 3,5 milijono eurų. (Oficialu)