Liepos 9 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
Vasara - įtemptas laikotarpis futbolo klubams. Nors daugelis žaidėjų atostogauja, ekipų vadovai ir treneriai kasdien dirba rinkoje dairydamiesi papildymo.

"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

13.00 "Man City" rengiasi pateikti įspūdingą pasiūlymą Milano "Inter" puolėjui Samueliui Eto'o. Anglijoje jis uždirbtų 15 milijonų eurų per sezoną, o Italijos klubas gautų 35 milijonų eurų kompensaciją. (www.qsvs.it)

Londono "Arsenal" priėmė "Man City" pasiūlymą ir už 25 milijonus eurų sutiko parduoti saugą Samirą Nasri. ("Sky Italia")

Nepavykus deryboms su Stewartu Downingu, "Liverpool" nukreipė dėmesį į kitą saugą - "Wigan" atstovaujantį Charlesą N'Zogbia. (footybunker)

Romos "Lazio" pasirašė sutartį su Albanijos rinktinės saugu Loriku Cana, kuris atvyksta iš Stambulo "Galatasaray". (Oficialu)

"Barcelona" tęsia derybas su "Udinese" ir už Alexį Sanchezą siūlo 40 milijonų eurų bei 26 metų puolėją Jonathaną Soriano. ("Sky Sport 24")

"Genoa" pasirašė sutartį su 33 metų vartininku Cristiano Lupatelli, kuris tapo laisvuoju agentu palikęs "Bologna" komandą. (Oficialu)

Madrido "Real" saugo Sergio Canaleso agentas teigia, kad jo klientas nesidera su "Lille" ir ketina likti Ispanijoje. Tiesa, galbūt ne "Real" ekipoje. (fichajes.com)