Ziegleris: "Juventus" man yra tartum svajonė © Eurofootball.lt
Naujasis Turino "%c00038" pirkinys Reto Ziegleris persikėlimą į 'senąją senjora' apibūdino kaip išsipildžiusią svajonę.

Vakar prasidėjus Turino gigantų pasiruošimui naujajam sezonui gynėjas pirmą kartą sutiko pasidalyti mintimis su žiniasklaida vilkint juodai-baltus marškinėlius.

"Būti čia ir vilkėti "Juventus" aprangą yra tartum svajonė. Žinau, kokia atsakomybė manęs laukia, bet vien tas faktas, jog esu šios komandos dalis, man suteikia stiprybės," - patikino šveicaras.

"Tu negali atmesti "Juvės". Kiti klubai taip pat manęs norėjo, įskaitant "Milan" ir Romos "Lazio, bet jie nesugebėjo pasiekti susitarimo.

Kalbėjau su Marotta ir Paratici, o jie buvo tie žmonės, kurie mane atvedė į Genujos "Sampdoria" iš Londono "Tottenham", todėl dėl jų neliko jokių abejonių.

Antonio Conte iškovojo tiek daug pergalių vilkėdamas šiuos marškinėlius ir jau nuo pirmosios treniruotės jis mums pradėjo skiepyti teisingą mentalitetą. Šis treneris mums padeda suprasti ką reiškia žaisti už "Juvę".

"Mūsų komanda yra labai stipri ir pilna čempionų, o likimas yra mūsų pačių rankose. Mes esame visi alkani pergalių".

Į "Juventus" gretas atvyko ir kitas šveicaras, buvęs Zieglerio ekipos draugas, Stephanas Lichsteineris.

"Su juo aš jau žaidžiau 2003 metais "Grasshoppers" ekipoje ir mes kartu laimėjome Šveicarijos čempionatą. Šveicarijos futbolo lygis kyla į viršų ir vis daugiau šalies žaidėjų žaidžia stipriausiuose Europos klubuose.

"Man yra labai didelė garbė reprezentuoti savo šalies rinktinę ir žaisti už tokį svarbų klubą kaip "Juventus", - užbaigė naujasis pirkinys.